Forside » Planlegg med oss

Planlegg med oss

God mat til folket

Vi leverer catering for alle typer arrangementer som blant annet firmaer, privatpersoner, idrettslag, klubber og foreninger. Vi kan utføre oppdraget i våre lokaler, hjemme hos kunder, i lokalet til firmaet eller i lokalet dere selv leier. Praktisk talt hva som helst, hvor som helst.

Cateringtjenester

Vi leverer alt av cateringtjenester til store og små arrangementer både til privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Vår kompetanse, utstyr og logistikksystem for cateringleveranser, gjør at vi kan levere mat til enhver anledning og størrelse, med et vellykket resultat.

Vi tar gjerne en utfordring på de mer uvanlige jobbene. Det kan være i grissgrendte strøk eller i store antall. Ingenting er umulig.

Menyplanlegging

Det er greit å ta utgangspunkt i lokaliteter, anledning og antall personer, når et menyforslag skal utarbeides. Ved store anledninger som bryllup er det viktigere å basere menyen etter brudeparets ønsker. Med dagens kokemetoder og de tekniske hjelpemidlene vi kan ta med oss, så er det ikke noe problem å servere en 3-retters gourmetmeny, uten kjøkkenfasiliteter i det hele tatt.

Nå hører det jo til sjeldenhetene at et lokale er uten kjøkken, men vi har vært på veldig mange selskapslokaler i distriktet, og ofte kan kjøkkenet være lite og dårlig utstyrt. Det betyr ikke at dere må velge svinestek. Vi kan servere en perfekt stekt indrefilet!

I mange tilfeller kan det være greit å få levert en ferdig buffé.

Vi har med varmeplater og setter opp bufféen for dere. Så er det bare å forsyne seg med godsakene.

Fest

Se og bestill
Konfirmasjonsmeny

Se og bestill
Bryllupsmeny

Se og bestill
Selskapsmeny

Se og bestill
Firma og eventmeny