Planlegg med oss

Sammen skal vi skape gode matopplevelser!

MATBODEN

Vi leverer catering for alle typer arrangementer som blant annet firmaer, privatpersoner, idrettslag, klubber og foreninger. Vi kan utføre oppdraget i våre lokaler, hjemme hos kunder, i lokalet til firmaet eller i lokalet dere selv leier. Praktisk talt hva som helst, hvor som helst.

Spør oss om hva vi kan levere til deg

Kantinedrift

Cateringtjenester

Vi leverer alt av cateringtjenester til store og små arrangementer både til privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Vår kompetanse, utstyr og logistikksystem for cateringleveranser, gjør at vi kan levere mat til enhver anledning og størrelse, med et vellykket resultat.

Vi tar gjerne en utfordring på de mer uvanlige jobbene. Det kan være i grissgrendte strøk eller i store antall. Ingenting er umulig.

Menyplanlegging

Det er greit å ta utgangspunkt i lokaliteter, anledning og antall personer, når et menyforslag skal utarbeides. Ved store anledninger som bryllup er det viktigere å basere menyen etter brudeparets ønsker.

Med dagens kokemetoder og de tekniske hjelpemidlene vi kan ta med oss, så er det ikke noe problem å servere en 3-retters gourmetmeny, uten kjøkkenfasiliteter i det hele tatt.

Nå hører det jo til sjeldenhetene at et lokale er uten kjøkken, men vi har vært på veldig mange selskapslokaler i distriktet, og ofte kan kjøkkenet være lite og dårlig utstyrt. Det betyr ikke at dere må velge svinestek. Vi kan servere en perfekt stekt indrefilet!

I mange tilfeller kan det være greit å få levert en ferdig buffé. 

Kantinedrift
Kantinedrift

Selskapslokaler

Matboden har flere samarbeidspartnere for selskapslokaler til alle anledninger. Her har du oversikten over lokaler som vi ofte bruker til ulike tilstelninger, som konferanser, firmaevents, konfirmasjon, dåp, møterom, selskap etc.

Menyforslag spesielle anledninger

MATBODEN

Konfirmasjon

Selskap

Bryllup

Firma event

Kantinedrift

Temalunsjer

Vi tilbyr ulike temalunsjer som kan passe for forskjellige arrangementer. For eksempel kan vi arrangere grilling med TT-Meat, som er en anerkjent kjøttforhandler i Norge. Vi kan også sette opp en Fisketorget Pop-up eller en vegansk dag med Frode Ljosdal fra Brimse.

Hvis du er på utkikk etter en mer uformell lunsj, kan vi ordne en Burger Bonanza! Vi har også muligheten til å invitere andre kokker fra regionen for å gjesteopptre og bringe en unik vri på lunsjen din.

Hvis du ønsker å lære mer om mat og matkultur, kan vi organisere en «5 retter fra hele verden»-lunsj. Eller, hvis du er interessert i vin, kan vi tilby middager med vinsmaking
eller matkurs.

Vi vil sørge for at lunsjen er en minneverdig opplevelse for deg og dine gjester. Kontakt oss i dag for å bestille en temalunsj og la oss ta hånd om resten.

Sammen skal vi skape gode matopplevelser!