Kokkene kommer med
konfirmasjonsmaten

Forside » Menyer » Konfirmasjon

Ta kontakt for menyforslag

Catering til konfirmasjon i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg.

For levering til steder utover dette, ta kontakt for nærmere pris og avtale. Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det, mandag til søndag.

Den store konfirmasjonsdagen

Ordet konfirmasjon kommer fra latin confirmatio, som betyr «bekreftelse», «stadfestelse» eller «styrkelse». Opprinnelig var konfirmasjonen en bekreftelse av dåpen der konfirmanten ga et løfte eller en bekjennelse om å fortsette å være kristen. I dag avlegges det ikke lenger noe løfte, og på samme måte som ved borgerlig konfirmasjon, handler det vel så mye om å lære å ta egne valg.

Matbodens løfte derimot, er at vi både kan bekrefte og stadfeste at maten som blir levert fra oss på denne store dagen, gir en særdeles smakfull opplevelse for den unge voksne og alle gjestene som er til stede i selskapet. Forhåpentligvis vil måltidet også gjøre sitt til at konfirmanten kommer styrket ut av dagen og kan gå rett inn i de voksnes rekker – mett og fornøyd!

Konfirmanten fortjener den beste maten

Tapas og koldtbord er våre bestselgere ved konfirmasjon, men våre menyer spenner vidt for å tilfredsstille alle ganer. Tre-rettere, selskapsmenyer, gryteretter, sjømat, spekemat, fingermat, grillmat eller de lekreste smørbrød er noe av det du vil finne på våre menyer. Fellesnevneren er utsøkte og kortreiste råvarer. Dessuten vil våre desserter og kaker garantert få tennene til å løpe i vann og øynene til å sperres opp, akkurat slik man kan forvente av en grand finale på en
storslagen dag.

Fra velkommen til vel bekomme

Du har nok av ting å forberede før det kan ønskes velkommen til bords. Invitasjoner skal sendes, finstasen skal være strøket og klar, talen i boks, flagget til topps, sanger skrevet, bord dekket etter alle kunstens regler og blomster … ja, lista er lang. Det er sikkert av den grunn at mangt et fornøyd vertskap har valgt å stryke alt som har med mat, av listen. Matboden, check!

Overlat maten til våre kyndige kokker

Derfor inviterer vi deg til å ta kontakt med oss for en prat rundt meny og tilbud. Gjerne sammen med hederspersonen som høyst sannsynlig har sine meninger om menyvalget. Vi strekker oss langt for å sette sammen den perfekte meny. Vi gir gode råd og stiller avklarende spørsmål for å unngå misforståelser og unødvendige overraskelser, så også du kan nyte dagen til fulle med lave skuldre. Selvsagt tilpasser vi maten med hensyn til eventuelle matallergier og intoleranser, og vi bringer maten der du vil, på avtalt tid, enten det er på hverdager eller helligdager.

Kokkelering og servering

Det er alltid noen som har velvillige venner og kjente i rollene som bakere og servitører, men også dette føyer seg i rekken av oppgaver som krever organisering og planlegging. Du skal vite at til og med serveringshjelp kan du overlate til oss. Du vet sånne med øyne i ryggen, som har full oversikt over når tallerkenen er klar for å ryddes bort, eller glasset er tomt. Og som nesten usynlig rykker ut i ekspressfart når tante Ada har mistet gaffelen på gulvet.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en prat rundt meny og tilbud.
NB! I konfirmasjonshelgene har vi selvfølgelig utkjøring om ønskelig, også på søndager.

Levering og vilkår

Allergier
Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste matallergier. Ta gjerne kontakt med oss per tlf eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov.

Dekketøy
Vi kan ordne med alt iht. leie av dekketøy om ønskelig.

Serveringshjelp
Vi kan være behjelpelig med å skaffe serveringshjelp dersom det er ønskelig.

Priser på utleie personell/grill/levering
Kokk 795,- per time
Serveringshjelp/ryddehjelp 695,- per time
Grill 1000,- + kokk. Alle tilbud som inkluderer leie av personell beregnes med 25% MVA.

Levering av mat
Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det, mandag til søndag. Vi har følgende utkjøringstillegg:

Levering/henting kr 445,- i Stavanger området.
kr 545,- Sandnes, Sola og Randaberg.
Steder utover dette, ta kontakt for nærmere pris og avtale
50 % tillegg for utkjøring på søndager.

Henting av mat
Du kan gjerne hente maten hos oss. Hverdager mellom kl. 08-15 og lørdager mellom kl. 09-13. Andre tidspunkter eventuelt etter nærmere avtale. Adressen vår er Timoteiveien 22 på Mariero i Stavanger (på baksiden av Helgø Meny Mariero).

Betaling
All henting av mat skjer mot betaling på betalingsterminal.
Ved levering av mat ettersender vi faktura fortrinnsvis per e-mail.
Ved fakturautsendelse per post påløper et fakturagebyr på kr. 50,- Betalingsfrist er 10 dager.

Avbestilling/justering av antall
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest to arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.
Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet. Totalantall kan ikke justeres lavere enn minimums antall for valgte meny.

Matfat retur
All mat (med unntak av påsmurt/smørbrød) blir levert på fat. Fat returneres til Matboden senest 3 arbeidsdager etter levering. Dersom fat ikke returneres etterfaktureres dette med kr. 300,- per fat.