Selskapsmeny
Se menyforslag eller sett sammen din egen meny ut i fra forslagene under.
Ta kontakt med oss for tilbud og menyforslag. Vi lager alt fra 1 til 12 retter. Minimum 10 personer.
Leie av kokk 895,- per time kommer i tillegg.
Leie av serveringshjelp/ryddehjelp 795,- per time.
Sett sammen din egen meny:
Kalde forretter
Rekesalat «Matboden»
Syltet gresskar, hjertesalat,
pisket creme fraiche tilsmakt pepperrot
Karse og stekt rug
Kveite & kamskjell ceviche med tindved og lime
Jalapenosmajones, tomat, rødløk og kokos
Okse ¨Tataki¨
Fritert løk, ponzu, reddik og jærgress
Laks sashimi Frøya
Granateplevinaigrette, sesam, chilimajones og urtesalat
Honningglasert skinke
Skinke fra A.Idsøe, parmesanmajones,
sprø grønnsaker i sesong og sitronvinaigrette
Varme forretter
Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
Stekt andebryst i asiatisk buljong
Aromatisk buljong med ingefær, chili, koriander og lime
Røkte beter fra Jæren
Ferskost fra Røros, pepper, valnøtter, friske urter
Matbodens kremet fiskesuppe
Dagens fangst, reker, strimlede grønnsaker, gressløk, sprøtt brød
Hovedretter
Indrefilet av okse
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvinsaus
Ytrefilet av hjort
med sopp og sesongens grønt
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy
Skinnstekt kyllinglår Liveche
Petit pois risotto, parmesan, sitron, spinat
Stekt torskeloin
Blåskjellveloute, ørretrogn, brokkolini, saltkokt potet
Kveitekotelett fra Hjelmeland
Lokale tomater, kapers, brunet smør, gressløk, saltkokt potet
Vegetarrisotto
Med grønnsaker fra Brimse, pecorino, friske urter
Ytrefilet fra «TT-Meat»
Smørconfitert hvitløk, stekt sopp i sesong, grønnkål,
kremet peppersaus og lokale poteter
Oksebryst fra NYYYT
Bakte rotfrukter, karamellisert eplepure, småpoteter fra Jæren og rødvinssjy
Bakt kveite
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
Dessert
Hvit sjokolademousse med sitrus og vanilje
Rørte bær og havrecrumble
Pasjonsfrukt pannacotta
Syrlig eksotisk frukt, lime og sjokoladecrumble
Sjokolade ¨Nemesis¨
Mørk konfektkake, bringebær, pasjonsfruktsaus og pistasj
Sitronterte
Italiensk marengs
Bestilling av selskapsmeny:
Bestillinger sendes til bestilling@matboden.no
Spørsmål og forespørsler sendes til post@matboden.no
Telefon: 51 81 68 60
For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.
Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no
Priser på utleie personell/grill/levering
Kokk 895,- per time
Serveringshjelp/ryddehjelp 795,- per time
Grill 1000,- + kokk. Alle priser inklusive 25% MVA.