Forside » Menyer » Selskap » Bestill Selskapsmenyer

Klikk her for å se menyen

Kalde forretter

Rekesalat «Matboden»
Syltet gresskar, hjertesalat, pisket rømme tilsmakt dill og sitron
Dill og stekt rug
Pris per person 189,-

Kveite & kamskjell tartar med asiatiske smaker
Gressløk emulsjon, soya og sesam «splitt»
Pris per person  215,-

Confitert kylling med sultaner og pistasj
Variasjon på blomkål, syrlig løk og spirer fra Rogaland
Pris per person 189,-

Lett speket lun laks
Syltet agurk og luftig rømmekrem med pepperrot og gressløk
Pris per person 195,-

Varme forretter

Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
Pris per person 205,-

Stekt andebryst i asiatisk buljong
Aromatisk buljong med ingefær, chili, koriander og lime
Pris per person 215,-

Grillet primører med brent purreløk & trøffel vinaigrette
Estragonemulsjon, syltet løk og salte mandler
(Vegansk)
Pris per person  175,-

Hovedretter

Indrefilet av okse
Varierte rotgrønnsaker av sesongen
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvin sjy
Pris per person 445,-

Ytrefilet av hjort
med sopp og sesongens grønt
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy
Pris per person 399,-

Braisert Svinenakke fra norsk svin
Med linser, løk og bakte tomater fra Wiig
Pris per person 299,-

Bakt torskerygg
Jær-røtter bakt med bacon og persille
Gulrot – og appelsinpure
Små poteter med pikant paprikamajones
Pris per person 345,-

Bakt kveite
Grønn asparges og fennikel
Saltbakt potet
Hvitvinsaus med gressløk og laksekaviar
Pris per person 359,-

Vegetarrisotto
Med sesongens tilbehør
Pris per person 289,-

Ytrefilet fra «TT-Meat»
Med sellerikrem, småløk marinert i Cava, aromasopp, potet med timian, peppersaus og urtesalat
Pris per person 399,-

Dessert

Hvit sjokolademousse med sitrus og vanilje
syrlig eksotisk frukt, kanel crumble og sitronverbena
Pris per person 149,-

Pasjonsfrukt pannacotta
Syrlig eksotisk frukt, lime og crumble
Pris per person 149,-

Mørk sjokolade «Chiboust»
Med bringebær, appelsin & pasjonsfrukt- curd og pistasjnøtter
Pris per person 149,-

Selskapsmenyer

Leie av kokk koster kun kr. 795,- per time. Kontakt oss for beregning av antall kokker og tid som eventuelt bør beregnes. Minimum 10 personer.

Antall personer

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Alle priser inklusive 25% MVA.