Forside » Menyer » Selskap » Bestill Selskapsmenyer

Selskapsmeny

Se menyforslag eller sett sammen din egen meny ut i fra forslagene under.
Ta kontakt med oss for tilbud og menyforslag. Vi lager alt fra 1 til 12 retter. Minimum 10 personer.

Leie av kokk 895,- per time kommer i tillegg.
Leie av serveringshjelp/ryddehjelp 795,- per time.

Klikk her for forslag på selskapsmeny

Alternativ 1, 3 retter

Okse ¨Tataki¨
Fritert løk, ponzu, reddik og jærgress
*
Bakt kveite
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
*
Pasjonsfrukt pannacotta
Syrlig eksotisk frukt, lime og sjokoladecrumble

Pris per person 695,-

 

Alternativ 2, 3 retter

Laks sashimi Frøya
Granateplevinaigrette, sesam, chilimajones og urtesalat
*
Ytrefilet av hjort
med sopp og sesongens grønt
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy
*
Sjokolade ¨Nemesis¨
Mørk konfektkake, bringebær, pasjonsfruktsaus og pistasj

Pris per person 749,-

 

Alternativ 3, 4 retter

Kveite & kamskjell ceviche med tindved og lime
Jalapenosmajones, tomat, rødløk og kokos
*
Stekt andebryst i asiatisk buljong
Aromatisk buljong med ingefær, chili, koriander og lime
*
Indrefilet av okse
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvinsaus
*
Sitronterte
Italiensk marengs

Pris per person 849,-

Sett sammen din egen meny:

Kalde forretter

Rekesalat «Matboden»
Syltet gresskar, hjertesalat,
pisket creme fraiche tilsmakt pepperrot
Karse og stekt rug

Kveite & kamskjell ceviche med tindved og lime
Jalapenosmajones, tomat, rødløk og kokos

Okse ¨Tataki¨
Fritert løk, ponzu, reddik og jærgress

Laks sashimi Frøya
Granateplevinaigrette, sesam, chilimajones og urtesalat

Honningglasert skinke
Skinke fra A.Idsøe, parmesanmajones,
sprø grønnsaker i sesong og sitronvinaigrette

Varme forretter

Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål

Stekt andebryst i asiatisk buljong
Aromatisk buljong med ingefær, chili, koriander og lime

Røkte beter fra Jæren
Ferskost fra Røros, pepper, valnøtter, friske urter

Matbodens kremet fiskesuppe
Dagens fangst, reker, strimlede grønnsaker, gressløk, sprøtt brød

Hovedretter

Indrefilet av okse
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvinsaus

Ytrefilet av hjort
med sopp og sesongens grønt
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy

Skinnstekt kyllinglår Liveche
Petit pois risotto, parmesan, sitron, spinat

Stekt torskeloin
Blåskjellveloute, ørretrogn, brokkolini, saltkokt potet

Kveitekotelett fra Hjelmeland
Lokale tomater, kapers, brunet smør, gressløk, saltkokt potet

Vegetarrisotto
Med grønnsaker fra Brimse, pecorino, friske urter

Ytrefilet fra «TT-Meat»
Smørconfitert hvitløk, stekt sopp i sesong, grønnkål,
kremet peppersaus og lokale poteter

Oksebryst fra NYYYT
Bakte rotfrukter, karamellisert eplepure, småpoteter fra Jæren og rødvinssjy

Bakt kveite
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål

Dessert

Hvit sjokolademousse med sitrus og vanilje
Rørte bær og havrecrumble

Pasjonsfrukt pannacotta
Syrlig eksotisk frukt, lime og sjokoladecrumble

Sjokolade ¨Nemesis¨
Mørk konfektkake, bringebær, pasjonsfruktsaus og pistasj

Sitronterte
Italiensk marengs

Bestilling av selskapsmeny:

Bestillinger sendes til bestilling@matboden.no

Spørsmål og forespørsler sendes til post@matboden.no

Telefon: 51 81 68 60

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Priser på utleie personell/grill/levering
Kokk 895,- per time
Serveringshjelp/ryddehjelp 795,- per time
Grill 1000,- + kokk. Alle priser inklusive 25% MVA.