Forside » Menyer » Selskap » Bestill Selskapsmenyer

Selskapsmeny

Se menyforslag eller sett sammen din egen meny ut i fra forslagene under.
Ta kontakt med oss for tilbud og menyforslag. Vi lager alt fra 1 til 12 retter. Minimum 10 personer.

Leie av kokk 795,- per time kommer i tillegg.
Leie av serveringshjelp/ryddehjelp 695,- per time.

Klikk her for forslag på selskapsmeny

Alternativ 1, 3 retter

Laks sashimi Frøya
Granateplevinaigrette, sesam, chilimajones og urtesalat
*
Ytrefilet av hjort
med sopp og sesongens grønt
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy
*
Sjokolade ¨Nemesis¨
Mørk konfektkake, bringebær, pasjonsfruktsaus og pistasj

Pris per person 695,-

 

Alternativ 2, 3 retter

Okse ¨Tataki¨
Fritert løk, ponzu, reddik og jærgress
*
Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
*
Pasjonsfrukt pannacotta
Syrlig eksotisk frukt, lime og sjokoladecrumble

Pris per person 749,-

 

Alternativ 3, 4 retter

Kveite & kamskjell ceviche med tindved og lime
Jalapenosmajones, tomat, rødløk og kokos
*
Stekt andebryst i asiatisk buljong
Aromatisk buljong med ingefær, chili, koriander og lime
*
Indrefilet av okse
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvinsaus
*
Sitronterte
Italiensk marengs

Pris per person 849,-

Sett sammen din egen meny:

Kalde forretter

Rekesalat «Matboden»
Syltet gresskar, hjertesalat,
pisket creme fraiche tilsmakt pepperrot
Karse og stekt rug
Pris per person 195,-

Kveite & kamskjell ceviche med tindved og lime
Jalapenosmajones, tomat, rødløk og kokos
Pris per person 235,-

Okse ¨Tataki¨
Fritert løk, ponzu, reddik og jærgress
Pris per person 225,-

Laks sashimi Frøya
Granateplevinaigrette, sesam, chilimajones og urtesalat
Pris per person 195,-

Honningglasert skinke
Skinke fra A.Idsøe, parmesanmajones,
sprø grønnsaker i sesong og sitronvinaigrette
Pris per person 195,-

Varme forretter

Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
Pris per person 225,-

Stekt andebryst i asiatisk buljong
Aromatisk buljong med ingefær, chili, koriander og lime
Pris per person 225,-

Røkte beter fra Jæren
Ferskost fra Røros, pepper, valnøtter, friske urter
Pris per person 179,-

Matbodens kremete fiskesuppe
Dagens fangs, reker strimlete grønnsaker, gressløk, sprøtt brød
Pris per person 199,-

Hovedretter

Indrefilet av okse
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvinsaus
Pris per person 445,-

Ytrefilet av hjort
med sopp og sesongens grønt
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy
Pris per person 399,-

Skinnstekt kyllinglår Liveche
Petit pois risotto, parmesan, sitron, spinat
Pris per person 299,-

Stekt laks
Blåskjellveloute, ørretrogn, brokkolini, saltkokt potet
Pris per person 359,-

Kveitekotelett fra Hjelmeland
Lokale tomater, kapers, brunet smør, gressløk, saltkokt potet
Pris per person 399,-

Vegetarrisotto
Med grønnsaker fra Brimse, pecorino, friske urter
Pris per person 289,-

Ytrefilet fra «TT-Meat»
Smørconfitert hvitløk, stekt sopp i sesong, grønnkål,
kremet peppersaus og lokale poteter
Pris per person 429,-

Oksebryst fra NYYYT
Bakte rotfrukter, karamellisert eplepure, småpoteter fra Jæren og rødvinssjy
Syrlig eksotisk frukt, lime og crumble
Pris per person 375,-

Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
Pris per person 375,-

Dessert

Hvit sjokolademousse med sitrus og vanilje
Rørte bær og havrecrumble
Pris per person 149,-

Pasjonsfrukt pannacotta
Syrlig eksotisk frukt, lime og sjokoladecrumble
Pris per person 149,-

Sjokolade ¨Nemesis¨
Mørk konfektkake, bringebær, pasjonsfruktsaus og pistasj
Pris per person 149,-

Sitronterte
Italiensk marengs
Pris per person 149,-

Bestilling av selskapsmeny:

Bestillinger sendes til bestilling@matboden.no

Spørsmål og forespørsler sendes til post@matboden.no

Telefon: 51 81 68 60

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Priser på utleie personell/grill/levering
Kokk 795,- per time
Serveringshjelp/ryddehjelp 695,- per time
Grill 1000,- + kokk. Alle priser inklusive 25% MVA.