Forside » Menyer » Selskap » Bestill Selskapsmenyer

Klikk her for å se menyen

Kalde forretter

Rekesalat «Matboden»
Syltet gresskar, hjertesalat, pisket rømme tilsmakt dill og sitron
Dill og stekt rug
Pris per person 139,-

Kveite & kamskjell tartar med asiatiske smaker
Gressløk emulsjon, soya og sesam «splitt»
Pris per person  149,-

Kyllingrull med lardo, sultaner og pistasj
Variasjon på blomkål, syrlig løk og spirer fra Rogaland
Pris per person 145,-

Lett speket lun laks
Syltet agurk og luftig rømme krem med pepperrot og grøssløk
Pris per person 145,-

Varme forretter

Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
Pris per person 149,-

Dampede dumplings i steinsoppbuljong
Svinekjøtt, reker, asiatiske grønnsaker og steinsopp
Pris per person 149,-

Grillet primører med brent purreløk & trøffel vinaigrette
Estragonemulsjon, syltet løk og salte mandler
(Vegansk)
Pris per person  129,-

Hovedretter

Indrefilet av okse
Varierte rotgrønnsaker av sesongen
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvin sjy
Pris per person 315,-

Ytrefilet av hjort
Syrlig løk, stekte aspargesbønner og sesongens sopp
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy
Pris per person 325,-

Braisert Svine «Pig-wing» fra norsk svin
Med linser, løk og bakte tomater fra Wiig
Pris per person 279,-

Bakt torskerygg
Jær- røtter bakt med bacon og persille
Gulrot – og appelsinpure
Små poteter med pikant paprika majones
Pris per person 289,-

Bakt kveite
Grønn asparges og fennikel
Saltbakt potet
Hvitvinssaus med gressløk og lakskaviar
Pris per person 305,-

Vegetar Risotto
Med sesongens tilbehør
Pris per person 289,-

Dessert

Hvit sjokolade mousse med sitrus og vanilje
syrlig eksotisk frukt, kanel crumble og sitron verbena
Pris per person 125,-

Kokos panna cotta
Syrlig eksotisk frukt, karamelliserte og salte nøtter
Pris per person 125,-

Mørk sjokolade «Chiboust»
Med bringebær, appelsin & pasjonsfrukt- curd og pistasjnøtter
Pris per person 125,-

Selskapsmenyer

Leie av kokk koster kun kr. 635,- per time. Kontakt oss for beregning av antall kokker og tid som eventuelt bør beregnes.
Minimum antall: 10 enheter av samme matrett.

Antall personer:

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no