Forside » Menyer » Selskap » Bestill Selskapsmenyer

Klikk her for å se menyen

Kalde forretter

Rekesalat «Matboden»
Syltet gresskar, hjertesalat, pisket rømme tilsmakt dill og sitron
Dill og stekt rug
Pris per person 139,-

Kveite & kamskjell tartar med asiatiske smaker
Gressløk emulsjon, soya og sesam «splitt»
Pris per person  149,-

Kyllingrull med lardo, sultaner og pistasj
Variasjon på blomkål, syrlig løk og spirer fra Rogaland
Pris per person 145,-

Lett speket lun laks
Syltet agurk og luftig rømme krem med pepperrot og grøssløk
Pris per person 145,-

Varme forretter

Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
Pris per person 149,-

Dampede dumplings i steinsoppbuljong
Svinekjøtt, reker, asiatiske grønnsaker og steinsopp
Pris per person 149,-

Grillet primører med brent purreløk & trøffel vinaigrette
Estragonemulsjon, syltet løk og salte mandler
(Vegansk)
Pris per person  129,-

Hovedretter

Indrefilet av okse
Varierte rotgrønnsaker av sesongen
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvin sjy
Pris per person 315,-

Ytrefilet av hjort
Syrlig løk, stekte aspargesbønner og sesongens sopp
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy
Pris per person 325,-

Braisert Svine «Pig-wing» fra norsk svin
Med linser, løk og bakte tomater fra Wiig
Pris per person 279,-

Bakt torskerygg
Jær- røtter bakt med bacon og persille
Gulrot – og appelsinpure
Små poteter med pikant paprika majones
Pris per person 289,-

Bakt kveite
Grønn asparges og fennikel
Saltbakt potet
Hvitvinssaus med gressløk og lakskaviar
Pris per person 305,-

Vegetar Risotto
Med sesongens tilbehør
Pris per person 289,-

Dessert

Hvit sjokolade mousse med sitrus og vanilje
syrlig eksotisk frukt, kanel crumble og sitron verbena
Pris per person 125,-

Kokos panna cotta
Syrlig eksotisk frukt, karamelliserte og salte nøtter
Pris per person 125,-

Mørk sjokolade «Chiboust»
Med bringebær, appelsin & pasjonsfrukt- curd og pistasjnøtter
Pris per person 125,-

Selskapsmenyer

Leie av kokk koster kun kr. 635,- per time. Kontakt oss for beregning av antall kokker og tid som eventuelt bør beregnes. Minimum 10 personer.

Antall personer

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Alle priser inklusive 25% MVA.