Kalde forretter
Rekesalat «Matboden»
Syltet gresskar, hjertesalat, pisket rømme tilsmakt dill og sitron
Dill og stekt rug
Pris per person 139,-
Kveite & kamskjell tartar med asiatiske smaker
Gressløk emulsjon, soya og sesam «splitt»
Pris per person 149,-
Kyllingrull med lardo, sultaner og pistasj
Variasjon på blomkål, syrlig løk og spirer fra Rogaland
Pris per person 145,-
Lett speket lun laks
Syltet agurk og luftig rømme krem med pepperrot og grøssløk
Pris per person 145,-
Varme forretter
Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
Pris per person 149,-
Dampede dumplings i steinsoppbuljong
Svinekjøtt, reker, asiatiske grønnsaker og steinsopp
Pris per person 149,-
Grillet primører med brent purreløk & trøffel vinaigrette
Estragonemulsjon, syltet løk og salte mandler
(Vegansk)
Pris per person 129,-
Hovedretter
Indrefilet av okse
Varierte rotgrønnsaker av sesongen
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvin sjy
Pris per person 315,-
Ytrefilet av hjort
Syrlig løk, stekte aspargesbønner og sesongens sopp
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy
Pris per person 325,-
Braisert Svine «Pig-wing» fra norsk svin
Med linser, løk og bakte tomater fra Wiig
Pris per person 279,-
Bakt torskerygg
Jær- røtter bakt med bacon og persille
Gulrot – og appelsinpure
Små poteter med pikant paprika majones
Pris per person 289,-
Bakt kveite
Grønn asparges og fennikel
Saltbakt potet
Hvitvinssaus med gressløk og lakskaviar
Pris per person 305,-
Vegetar Risotto
Med sesongens tilbehør
Pris per person 289,-
Dessert
Hvit sjokolade mousse med sitrus og vanilje
syrlig eksotisk frukt, kanel crumble og sitron verbena
Pris per person 125,-
Kokos panna cotta
Syrlig eksotisk frukt, karamelliserte og salte nøtter
Pris per person 125,-
Mørk sjokolade «Chiboust»
Med bringebær, appelsin & pasjonsfrukt- curd og pistasjnøtter
Pris per person 125,-