Kalde forretter
Rekesalat «Matboden»
Syltet gresskar, hjertesalat, pisket rømme tilsmakt dill og sitron
Dill og stekt rug
Pris per person 189,-
Kveite & kamskjell tartar med asiatiske smaker
Gressløk emulsjon, soya og sesam «splitt»
Pris per person 215,-
Confitert kylling med sultaner og pistasj
Variasjon på blomkål, syrlig løk og spirer fra Rogaland
Pris per person 189,-
Lett speket lun laks
Syltet agurk og luftig rømmekrem med pepperrot og gressløk
Pris per person 195,-
Varme forretter
Bakt torskerygg
Smørsaus med nordisk «kaviar» og grønnkål
Pris per person 205,-
Stekt andebryst i asiatisk buljong
Aromatisk buljong med ingefær, chili, koriander og lime
Pris per person 215,-
Grillet primører med brent purreløk & trøffel vinaigrette
Estragonemulsjon, syltet løk og salte mandler
(Vegansk)
Pris per person 175,-
Hovedretter
Indrefilet av okse
Varierte rotgrønnsaker av sesongen
Småpoteter tilsmakt salvie og brunet smør
Rødvin sjy
Pris per person 445,-
Ytrefilet av hjort
med sopp og sesongens grønt
Potet- og selleri pure
Sherry «PX» sjy
Pris per person 399,-
Braisert Svinenakke fra norsk svin
Med linser, løk og bakte tomater fra Wiig
Pris per person 299,-
Bakt torskerygg
Jær-røtter bakt med bacon og persille
Gulrot – og appelsinpure
Små poteter med pikant paprikamajones
Pris per person 345,-
Bakt kveite
Grønn asparges og fennikel
Saltbakt potet
Hvitvinsaus med gressløk og laksekaviar
Pris per person 359,-
Vegetarrisotto
Med sesongens tilbehør
Pris per person 289,-
Ytrefilet fra «TT-Meat»
Med sellerikrem, småløk marinert i Cava, aromasopp, potet med timian, peppersaus og urtesalat
Pris per person 399,-
Dessert
Hvit sjokolademousse med sitrus og vanilje
syrlig eksotisk frukt, kanel crumble og sitronverbena
Pris per person 149,-
Pasjonsfrukt pannacotta
Syrlig eksotisk frukt, lime og crumble
Pris per person 149,-
Mørk sjokolade «Chiboust»
Med bringebær, appelsin & pasjonsfrukt- curd og pistasjnøtter
Pris per person 149,-