Forside » Menyer » Fingermat » Bestill fingermat

Klikk her for å se menyen

Fingermat

Kamskjell med soyasplitt
(skalldyr, hvete, soya, sesam)

Sopp quiche
(hvete, egg, melk)

Lefse med chorizo
(hvete, egg, melk)

Serranoskinke & briespyd
(melk)

Sitrusspeket laks med dillmajones og rug
(fisk, rug, egg)

Alt blir servert på fat, og kan settes direkte på bufféen. Det beregnes 10 biter per person.

Fingermat

Alt blir servert på fat, og kan settes direkte på bufféen. Det beregnes 10 biter per person, minimum 10 personer.

Antall personer:

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Alle priser inklusive 15% MVA. Hvis bestillingen inkluderer leie av personale må du kontakte oss for oppdatert tilbud, da dette krever 25% MVA.

Levering og vilkår

Allergier
Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste matallergier. Ta gjerne kontakt med oss per tlf eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov.

Dekketøy
Vi kan ordne med alt iht. leie av dekketøy om ønskelig.

Serveringshjelp
Vi kan være behjelpelig med å skaffe serveringshjelp dersom det er ønskelig.

Priser på utleie personell/grill/levering
Kokk 695,- per time
Serveringshjelp/ryddehjelp 595,- per time
Grill 500,- + kokk. Alle tilbud som inkluderer leie av personell beregnes med 25% MVA.

Levering av mat
Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det, mandag til søndag. Vi har følgende utkjøringstillegg:

Levering/henting kr 445,- i Stavanger området.
kr 545,- Sandnes, Sola og Randaberg.
Steder utover dette, ta kontakt for nærmere pris og avtale
50 % tillegg for utkjøring på søndager.

Henting av mat
Du kan gjerne hente maten hos oss. Hverdager mellom kl. 08-15 og lørdager mellom kl. 09-13. Andre tidspunkter eventuelt etter nærmere avtale. Adressen vår er Timoteiveien 22 på Mariero i Stavanger (på baksiden av Helgø Meny Mariero).

Betaling
All henting av mat skjer mot betaling på betalingsterminal.
Ved levering av mat ettersender vi faktura fortrinnsvis per e-mail.
Ved fakturautsendelse per post påløper et fakturagebyr på kr. 50,- Betalingsfrist er 10 dager.

Avbestilling/justering av antall
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest to arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.
Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet. Totalantall kan ikke justeres lavere enn minimums antall for valgte meny.

Matfat retur
All mat (med unntak av påsmurt/smørbrød) blir levert på fat. Fat returneres til Matboden senest 3 arbeidsdager etter levering. Dersom fat ikke returneres etterfaktureres dette med kr. 300,- per fat.