Kald mat
Ceviche på laks fra Frøya
med soya, chili, lime, wakame, syltet ingefær og fritert mais
(fisk, soya, sulfitt, sesam)
«Antipasti»
med fennikelsalami, chorizo, serrano, mild chilli og grønne oliven
(sulfitt)
Sitrusglasert Andebryst
med appelsinmarmelade, hjertesalat og sprø kjerner
(sulfitt)
Talleggio med salte valnøtter
med bringebærcurd og ruccula
(melk, nøtter, sulfitt)
Friske grønnsaker i sesong
med hummusdipp, kaldpresset olivenolje og kjørvel
(selleri, belgfrukt)
Varm mat
Langtidsbakt BBQ Pork Belly
med bakte jærpoteter og paprika
(soya, sulfitt, sennep)
Confitert kylling med urter og hvitløk
Med grillet løkmarmelade
(soya)
Stekte tomater med mozarella og gremolata
med linseragu og ristet pepper
(melk)
Asiatisk biffgryte med sichuanpepper
Med stjerneløk og sopp
(soya, sesam, sulfitt, hvete)
Salater
Quinoa med økologisk ferskost fra Røros
med friske urter, hvitløk og bakte mandler
(nøtter, melk)
Sesongens grønne salat
med salater og grønnsaker i sesong, syltet rødløk og urter
(sulfitt)
“Oi Muchin” – Spicy Koreansk agurksalat
med chilicrunch, vårløk og ristet sesamfrø
(sesam, soya, sulfitt)
Focaccia og assorterte dressinger og aioli
(melk, hvete, sennep, sulfitt og egg)
Tillegg:
Pasta Salsa Verde
Med penne, parmesan og grønn urtesaus
(melk, sulfitt, hvete, sennep, soya,egg)
45,- per person
Kjøttboller i vår egen tomatsaus
(hvete, egg)
69,- per pers
Kjøttboller i «Hot» tomatsaus
(hvete, egg)
69,- per pers
Ovnsbakte poteter med hvitløk og timian
55,- per pers
Kyllingconfit med glasert løk og rosmarin
(sulfitt)
75,- per pers
Chili- og hvitløksmarinert scampi
(skalldyr)
75,- per pers
Nudelsalat «Asia»
Sprø grønnsaker, soya, chili, lime og koriander
(egg, hvete, sesam, selleri, sulfitt, soya)
49,- per pers
Kyllingspyd satay, søt soyaglaze og peanøtter
(peanøtter, sulfitt, soya, hvete)
75,- pr pers
Aioli ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt)
99,- per beger
Chilimajones ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt, sesam)
99,- per beger
Focaccia
(hvete)
39,- per pers