Kald mat
Ceviche på laks fra Frøya
Soya, chili, lime, wakame, syltet ingefær og fritert mais
(fisk, soya, sulfitt, sesam)
«Antipasti»
Fennikelsalami, chorizo, serrano, mild chilli og grønne oliven
(sulfitt)
Sitrusglasert Andebryst
Appelsinmarmelade, hjertesalat og sprø kjerner
(sulfitt)
Talleggio med salte valnøtter
Bringebærcurd og ruccula
(melk, nøtter, sulfitt)
Friske grønnsaker i sesong
Hummusdipp, kaldpresset olivenolje og kjørvel
(selleri, belgfrukt)
Varm mat
Langtidsbakt BBQ Pork Belly
Bakte jærpoteter og paprika
(soya, sulfitt, sennep)
Confitert kylling med urter og hvitløk
Grillet løkmarmelade
(soya)
Stekte tomater med mozarella og gremolata
Linseragu og ristet pepper
(melk)
Asiatisk biffgryte med sichuanpepper
Stjerneløk og sopp
(soya, sesam, sulfitt, hvete)
Salater
Quinoa med økologisk ferskost fra Røros
Friske urter, hvitløk og bakte mandler
(nøtter, melk)
Sesongens grønne salat
Salater og grønnsaker i sesong, syltet rødløk og urter
(sulfitt)
“Oi Muchin” – Spicy Koreansk agurksalat
Chilicrunch, vårløk og ristet sesamfrø
(sesam, soya, sulfitt)
Focaccia og assorterte dressinger og aioli
(melk, hvete, sennep, sulfitt og egg)
Tillegg:
Pasta Salsa Verde
Penne, parmesan og grønn urtesaus
(melk, sulfitt, hvete, sennep, egg (kan inneholde spor av soya))
Kjøttboller i vår egen tomatsaus
(hvete, egg)
Kjøttboller i «Hot» tomatsaus
(hvete, egg)
Ovnsbakte poteter med hvitløk og timian
Kyllingconfit med glasert løk og rosmarin
(sulfitt)
Chili- og hvitløksmarinert scampi
(skalldyr)
Nudelsalat «Asia»
Sprø grønnsaker, soya, chili, lime og koriander
(egg, hvete, sesam, selleri, sulfitt, soya)
Kyllingspyd satay, søt soyaglaze og peanøtter
(peanøtter, sulfitt, soya, hvete)
Aioli ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt)
Chilimajones ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt, sesam)
Focaccia
(hvete)