Kald mat
Laks “Tataky”
Laks, lime, mango, koriander og sprø sjalottløk
Okse «Rosso» med brent sort pepper
Jordskokkmajones, syrlig løk og ruccola salat
Spekeskinke, romanosalat og søt melon
Basilikum, pinjekjerner og spirer
Brie, appelsin og gulrot
Appelsinglaserte gulrøtter, ristet mandler og villkjørvel
Varm mat
Bacalao «Pomedore»
Klippfisk, potet og oliven
«Brisket» av okse
Paprika, squash, kikerter og salvie
Kyllingklubber «ASIA»
Søt soya, fermentert chili og koriander
Grønnsaks «esclivada»
Aubergine, fennikel, sopp og løk smakt med rosmarin og hvitløk
Salater
Grønn salat med vekster av sesongen
Syltet rødløk, spirer og grillet sitron vinaigrette
Cous-cous med sultaner, løk og valnøtter
Røkt paprika, safran, persille og mynte
Bakt blomkål & gresskar
Urter, gresskarolje og puffa gresskarkjerner
Potetsalat «Gremoulata»
Persille, hvitløk og sitron
Tillegg:
Pasta «Panzanelle»
Tomat, syltet løk, basilikum og sherry & honning vinaigrette
29,- per pers
Kjøttboller i spicy tomatsaus
39,- per pers
Kyllingconfit med glasert løk og rosmarin
39,- per pers
Chili- og hvitløksmarinert scampi
39,- per pers
Nudelsalat «Asia»
sprø grønnsaker, soya, chili, lime og koriander
29,- per pers
Kylling spyd med indiske smaker og urter
39,- per pers