Forside » Menyer » Tapasmeny » Bestill tapas

Klikk her for å se menyen

Kald mat

Sitrusmarinert Frøya laks
Sitrus, wasabimajones, sesam og grønnsaks-cruditè
(fisk, sennep, sulfitt, sesam)

Lokal spekemat fra Nyyyt og ost fra Ystepikene
Spekepølser fra Vikeså og «Bedaost» fra Varhaug, lokale tomater, ruccula
(melk)

Friske grønnsaker i sesong
Hummusdipp, kaldpresset olivenolje og kjørvel
(selleri)

Varm mat

Kyllingklubber i BBQ saus med asiatiske smaker
Peanøtter, bambus og ingefær
(peanøtt, sennep, soya, sulfitt)

Gratinert aubergine med oliven tapenade
Langtidsbakte aubergineskiver gratinert under tapenade og ost
(melk)

Grove pølser fra Slakter Idsøe med bakte Jærpoteter
Assorterte pølser, søt løkmarmelade, bakte poteter og brent paprika
(sennep, melk)

Salater

Brokkolisalat med Creme Fraiche og sprøtt bacon
Brokkoli, eple, creme fraiche dressing, bacon og urter
(melk, sulfitt) 

Quinoasalat med variasjon på rødbet
Valnøtter, gresskarkjerner, balsamicosirup og persille
(valnøtter, sulfitt)

Sesongens grønne salat
Salater og grønnsaker i sesong med syltet løk og urter
(sulfitt) 

Focaccia og assorterte dressinger og aioli
(melk, hvete, sennep, sulfitt og egg)

 

Tillegg (kan bestilles ekstra):

Pasta Salsa Verde
Med penne, parmesan og grønn urtesaus
(melk, sulfitt, hvete, sennep, soya,egg)
40,- per pers

Kjøttboller i vår egen tomatsaus
(hvete, egg)
64,- per pers

Kjøttboller i «Hot» tomatsaus
(hvete, egg)
64,- per pers

Ovnsbakte poteter med hvitløk og timian
51,- per pers

Kyllingconfit med glasert løk og rosmarin
(sulfitt)
68,- per pers

Chili- og hvitløksmarinert scampi
(skalldyr)
68,- per pers

Nudelsalat «Asia»
Sprø grønnsaker, soya, chili, lime og koriander
(egg, hvete, sesam, selleri, sulfitt, soya)
44,- per pers

Kyllingspyd satay, søt soyaglaze og peanøtter
(peanøtter, sulfitt, soya, hvete)
68,-  pr pers

Aioli ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt)
95,- per beger

Chilimajones ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt, sesam)
95,- per beger

Focaccia
(hvete)
33,- per pers

Tapas

Alt blir lagt opp på fat og kan settes rett på bufféen. Vi tar forbehold om råvare tilgang. (minimum 10 pers.)

Antall personer:

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Alle priser inklusive 15% MVA. Hvis bestillingen inkluderer leie av personale må du kontakte oss for oppdatert tilbud, da dette krever 25% MVA.