Kald mat
Sitrusmarinert Frøya laks
Sitrus, wasabimajones, sesam og grønnsaks-cruditè
(fisk, sennep, sulfitt, sesam)
Lokal spekemat fra Nyyyt og ost fra Ystepikene
Spekepølser fra Vikeså og «Bedaost» fra Varhaug, lokale tomater, ruccula
(melk)
Friske grønnsaker i sesong
Hummusdipp, kaldpresset olivenolje og kjørvel
(selleri)
Varm mat
Kyllingklubber i BBQ saus med asiatiske smaker
Peanøtter, bambus og ingefær
(peanøtt, sennep, soya, sulfitt)
Gratinert aubergine med oliven tapenade
Langtidsbakte aubergineskiver gratinert under tapenade og ost
(melk)
Grove pølser fra Slakter Idsøe med bakte Jærpoteter
Assorterte pølser, søt løkmarmelade, bakte poteter og brent paprika
(sennep, melk)
Salater
Brokkolisalat med Creme Fraiche og sprøtt bacon
Brokkoli, eple, creme fraiche dressing, bacon og urter
(melk, sulfitt)
Quinoasalat med variasjon på rødbet
Valnøtter, gresskarkjerner, balsamicosirup og persille
(valnøtter, sulfitt)
Sesongens grønne salat
Salater og grønnsaker i sesong med syltet løk og urter
(sulfitt)
Focaccia og assorterte dressinger og aioli
(melk, hvete, sennep, sulfitt og egg)
Tillegg (kan bestilles ekstra):
Pasta Salsa Verde
Med penne, parmesan og grønn urtesaus
(melk, sulfitt, hvete, sennep, soya,egg)
37,- per pers
Kjøttboller i vår egen tomatsaus
(hvete, egg)
59,- per pers
Kjøttboller i «Hot» tomatsaus
(hvete, egg)
59,- per pers
Ovnsbakte poteter med hvitløk og timian
47,- per pers
Kyllingconfit med glasert løk og rosmarin
(sulfitt)
60,- per pers
Chili- og hvitløksmarinert scampi
(skalldyr)
59,- per pers
Nudelsalat «Asia»
Sprø grønnsaker, soya, chili, lime og koriander
(egg, hvete, sesam, selleri, sulfitt, soya)
41,- per pers
Kyllingspyd satay, søt soyaglaze og peanøtter
(peanøtter, sulfitt, soya, hvete)
65,- pr pers
Aioli ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt)
89,- per beger
Chilimajones ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt, sesam)
89,- per beger
Focaccia
(hvete)
31,- per pers