Kaldt:
Pestomarinerte reker
Hjertesalat, agurk og syltet rødløk
(Skalldyr, pinjekjerner, melk, sulfitt)
Stekt kalkunbryst med bearnaisemajones
Lokal friseé, regnbuerøtter fra Jæren og salte kjerner
(Egg, sennep)
«Chacuterie» Italienske spekepølser og Talleggio
Oliven og marinerte chilifrukter
(Melk, sulfitt)
Roastbiff av dåhjort med ristet pepper
Balsamicoglasert aromasopp og dansk karse
(Sulfitt)
Varmt:
Ribbe «bites» med soyaglaze
Vårløk og sesam
(Soya, sesam)
Confitert kyllinglår fra Rogaland med middelhavssmaker
Hvitløk, timian, rosmarin og cherrytomat fra Finnøy
24-timers rødvinsbresert oksegryte
Rotfrukter og nypotet
(Selleri, sulfitt)
Salater
Grønn salat med vekster i sesong
Lokale grønnsaker og salater fra regionen
Nudelsalat med asiatiske smaker
Glassnudler, strimlede grønnsaker, vårløk, lime, sesam og koriander
(Hvete, soya, selleri, sesam, sulfitt)
Kremet potetsalat
Gressløk og kapers
(Melk, sennep)
Nybakt focaccia
(Hvete)
3 hjemmelagde dressinger:
Chilimajones
(Egg, sennep)
Aioli
(Egg, sennep, sulfitt)
Tomatpesto
(Sulfitt)
Konfirmasjonsdessert:
Luftig melkesjokolademousse
Appelsincurd, karamelliserte hasselnøtter og hint av havsalt
(melk, nøtter)
Tillegg (kan bestilles ekstra):
Kjøttboller i vår egen tomatsaus
(hvete, egg)
Kjøttboller i «Hot» tomatsaus
(hvete, egg)
Ovnsbakte poteter med hvitløk og timian
Kyllingconfit med glasert løk og rosmarin
(sulfitt)
Sliders med pikant coleslaw og burgerbrød
(hvete, sesam)
Chili- og hvitløksmarinert scampi
(skalldyr)
Kyllingspyd satay, søt soyaglaze og peanøtter
(peanøtter, sulfitt, soya, hvete)
Nudelsalat «Asia»
Eggnudler, sprø grønnsaker, soya, chili, lime og koriander
(egg, hvete, sesam, soya, selleri, sulfitt)
Aioli ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt)
Chilimajones ca 400 gr
(egg, sennep, sulfitt, sesam)