Forside » Menyer » Koldtbord

Vår koldtbordmeny:

Bestill
Matbodens eksklusive koldtbord

Levering og vilkår

Allergier
Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste matallergier. Ta gjerne kontakt med oss per tlf eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov.

Dekketøy
Vi kan ordne med alt iht. leie av dekketøy om ønskelig.

Serveringshjelp
Vi kan være behjelpelig med å skaffe serveringshjelp dersom det er ønskelig.

Priser på utleie personell/grill/levering
Kokk 695,- per time
Serveringshjelp/ryddehjelp 595,- per time
Grill 500,- + kokk. Alle tilbud som inkluderer leie av personell beregnes med 25% MVA.

Levering av mat
Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det, mandag til søndag. Vi har følgende utkjøringstillegg:

Levering/henting kr 445,- i Stavanger området.
kr 545,- Sandnes, Sola og Randaberg.
Steder utover dette, ta kontakt for nærmere pris og avtale
50 % tillegg for utkjøring på søndager.

Henting av mat
Du kan gjerne hente maten hos oss. Hverdager mellom kl. 08-15 og lørdager mellom kl. 09-13. Andre tidspunkter eventuelt etter nærmere avtale. Adressen vår er Timoteiveien 22 på Mariero i Stavanger (på baksiden av Helgø Meny Mariero).

Betaling
All henting av mat skjer mot betaling på betalingsterminal.
Ved levering av mat ettersender vi faktura fortrinnsvis per e-mail.
Ved fakturautsendelse per post påløper et fakturagebyr på kr. 50,- Betalingsfrist er 10 dager.

Avbestilling/justering av antall
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest to arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.
Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet. Totalantall kan ikke justeres lavere enn minimums antall for valgte meny.

Matfat retur
All mat (med unntak av påsmurt/smørbrød) blir levert på fat. Fat returneres til Matboden senest 3 arbeidsdager etter levering. Dersom fat ikke returneres etterfaktureres dette med kr. 300,- per fat.