Fra grillen
Lakse loin «Frøya» med urtesmør, sitron og hvitløk
(fisk,melk)
Argentinske kjempereker med pikant marinade
(skalldyr)
Barbeque Svinenakke med Matbodens grillrub og BBQ saus
(sesam, selleri, sennep, soya)
Kyllinglår «ASIA»
(hvete, soya)
Grillet hjertesalat med hasselnøtter
(hasselnøtter)
Bakte småpoteter «Matboden»
Med estragondressing, ost og persille
(melk, sulfitt, sennep)
Salater og sauser
Grønn salat
Med salater og urter fra Rogaland
Sennep- og balsamicodressing
(sennep, sulfitt)
Marinert squash og aubergine
Med gressløk og vinaigrette på grillet sitron
(sulfitt)
Grønne asparges med serranoskine og parmesan
(melk, egg)
Tomat salat
Basilikum, oliven og syltet rødløk
(sulfitt)
Focaccia
(hvete)
Assorterte dressinger og aioli
(egg, sennep, melk)
Tillegg (kan bestilles ekstra):
Indrefilet
grillet indrefilet av okse, med stekt sopp og løk
139,- per pers
Entrecote
grillet med stekt sopp og løk
110,- per pers
Helgrillet kveite
ca 5 kg, helgrillet med kaperssmør, sitron, persille, hvitvin og sjalottløk
Beregnet på 15-20 personer
(melk, sulfitt)
2499,- per stk
Grillet maiskolbe
med ndujasmør
(melk, sulfitt)
29,- per pers
Potetsalat
Med rømme, syltet løk og paprika
(egg, melk, sulfitt, sennep)
22,- per pers
Dessert
Pasjonsfrukt pannacotta
Syrlig eksotisk frukt, lime og crumble
(melk, hvete)