Kokkene kommer med
bryllupsmaten

Forside » Menyer » Bryllup

Et stort og rungende JA

Gratulerer så mye! Dere har allerede tatt valget om å smis i hymens lenker, og vi kan ikke forestille oss en bedre grunn til å invitere til fest enn for å feire kjærligheten. Men først er det en god del praktiske ting som må planlegges nøye, og andre (om enn ikke fullt så store) valg som må tas. Mat er et viktig stikkord her, og er som kjent veien til både mage og hjerte.

På denne kjærlighetens store dag bør ingenting overlates til tilfeldighetene, men overlates til noen som lager mat av hjertens lyst. Det er akkurat denne matgleden vi i Matboden lever av å levere – fantastisk mat til en av livets aller største begivenheter. Så start med å si et rungende JA til å la våre dyktige kokker sørge for at både brudeparet og gjestene får en helt uforglemmelig og minneverdig matopplevelse!

Vårt menyforslag:

Bestill
Bryllupsmeny

Planlegg i god tid

De fleste starter kanskje forberedelsene til den store dagen et helt år i forveien, og mye kan uforutsett kan naturligvis skje innen den fastsatte datoen. Derfor er vi opptatt av å være fleksible og løsningsorienterte, og dere får dra nytte av vår 20-års cateringerfaring. Luksuriøst eller spartansk, lite og intimt eller stort og prangende, sommer- eller vinterbryllup, ute eller inne, ala carte eller enkel servering – dere legger premissene, vi tilpasser og tilrettelegger vårt tilbud og vår leveranse slik at det blir spiselig på alle måter.

Vi oppfordrer dere til å ta kontakt med oss for et uforpliktende møte så snart dere har satt datoen som skal bli husket og feiret i år, etter år, etter år. Vi kan også være behjelpelige med egnede lokaler, serveringshjelp og kaker av alle slag, og vi deler villig gode tips dere kan ha bruk for i denne altoppslukende planleggingsfasen.

Valgets kvaler

Hvilken meny skal man så velge? Man vil jo gjøre alle gjestene til lags! Bare husk at dette er dagen da dere to skal stå i sentrum. La deres gode smak, personlighet og budsjett bli avgjørende for maten som serveres. Vi disker opp med varme og kalde retter, vi speker, baker, griller, damper, braiserer og danderer – enten det er fisk, kjøtt eller vegetar, så er råvarene kortreiste så langt det er mulig. Sammen kommer vi frem til den perfekte menyen for den perfekte bryllupsfesten – alt etter hva hjertet begjærer!

Selvsagt tilpasser vi maten med hensyn til eventuelle matallergier og intoleranser, og vi bringer maten der du vil, når du vil.

Et søtt punktum

Det viktigste for oss er at dere skal kunne nyte dagen til fulle uten noen form for stress – fra start til slutt. Og som et verdig punktum på et nydelig måltid, har vi en rekke søte overraskelser i ermet. Våre kaker og desserter er viden kjent og smelter i munnen, samtidig som de treffer som en Amors pil, rett i hjertet. Vi tillater oss å sitere George Bernard Shaw: Det finnes ingen mer oppriktig kjærlighet enn kjærligheten til mat. (Med noen få unntak, red.anm.)

Ta kontakt

Ring oss i dag for en uforpliktende matprat om hva vi kan tilby det vordende brudeparet.

Levering og vilkår

Allergier
Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste matallergier. Ta gjerne kontakt med oss per tlf eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov.

Dekketøy
Vi kan ordne med alt iht. leie av dekketøy om ønskelig.

Serveringshjelp
Vi kan være behjelpelig med å skaffe serveringshjelp dersom det er ønskelig.

Priser på utleie personell/grill/levering
Kokk 795,- per time
Serveringshjelp/ryddehjelp 695,- per time
Grill 1000,- + kokk. Alle tilbud som inkluderer leie av personell beregnes med 25% MVA.

Levering av mat
Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det, mandag til søndag. Vi har følgende utkjøringstillegg:

Levering/henting kr 445,- i Stavanger området.
kr 545,- Sandnes, Sola og Randaberg.
Steder utover dette, ta kontakt for nærmere pris og avtale
50 % tillegg for utkjøring på søndager.

Henting av mat
Du kan gjerne hente maten hos oss. Hverdager mellom kl. 08-15 og lørdager mellom kl. 09-13. Andre tidspunkter eventuelt etter nærmere avtale. Adressen vår er Timoteiveien 22 på Mariero i Stavanger (på baksiden av Helgø Meny Mariero).

Betaling
All henting av mat skjer mot betaling på betalingsterminal.
Ved levering av mat ettersender vi faktura fortrinnsvis per e-mail.
Ved fakturautsendelse per post påløper et fakturagebyr på kr. 50,- Betalingsfrist er 10 dager.

Avbestilling/justering av antall
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest to arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.
Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet. Totalantall kan ikke justeres lavere enn minimums antall for valgte meny.

Matfat retur
All mat (med unntak av påsmurt/smørbrød) blir levert på fat. Fat returneres til Matboden senest 3 arbeidsdager etter levering. Dersom fat ikke returneres etterfaktureres dette med kr. 300,- per fat.