Kokkene kommer med lunsjen

Vi tilbyr leveringskantine for bedrifter over hele Nord-Jæren: Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg.

MATBODEN

Leveringskantine for bedrifter

Lunsj, overtidsmat og mat til møter for alle typer bedrifter, fra 10 til 80 personer.

Med avtale om leveringskantine fra Matboden får din bedrift maten levert og servert hver dag. Våre retter blir laget med råvarer av lokal tilhørighet, med fokus på sesong og miljøvennlig emballasje. Våre kokker sørger for at menyen er variert, kostholdsmessig balansert, og metter skikkelig!

Mat som gleder og inspirerer

Matboden tilbyr en variert lunsjbuffet hver dag, inkludert daglig salatbar og et utvalg av brød. I tillegg serverer vi suppe fire ganger i uken og varmrett en gang i uken. Dette gir gjestene i din kantine et bredt utvalg av smakfulle alternativer å velge mellom og en lunsjopplevelse å glede seg til.

Sunnhet og bærekraft

Vi legger stor vekt på å tilberede våre menyer og daglige retter med råvarer av lokal opprinnelse, med en bevissthet om sesongen og en forpliktelse til miljøvennlig emballasje og forpakning. Vår matfilosofi omfatter en målrettet innsats for å tilby varierte, kostholdsmessig balanserte måltider som virkelig metter.

Solid og lokal kompetanse

Matboden er en produksjonsbedrift med hovedkjøkken lokalisert på Mariero. Vi tilbyr catering til både bedrifts- og privatmarkedet, samt storproduksjon til HORECA-sektoren. I tillegg har vi dagligvareproduksjon med leveranser av matvarer til lokale butikker, samt drift av personalrestauranter og kantiner. 

Kokkene kommer med lunsjen
og mye mer

Vi tilbyr en pakke av høy kvalitet innen vårt segment og kan også tilby ekstra tjenester utenom det som er forespurt. Vi kan spesialtilpasse pakker etter dine behov og ønsker.

Korte bestillingsfrister – Kjapp responstid – Kjapp leveranse

Møtemat & overtidsmat

Temalunsjer

Eksklusive firmalunsjer og middager

Mat, servering og personell til events

Kokkene kommer med lunsjen

Få kantinetjenester levert av Matboden. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og en prat om hvordan vi kan servere til din bedrift.

Kenneth Hviding
Daglig leder, Matboden Rogaland
Tlf: 995 82 528
Epost: kenneth@matboden.no

Planlegg med oss

Matboden – en solid og fremtidsrettet samarbeidspartner

Matbodens bærekraftsmål

  • Vi ønsker at bedrifter som bruker våre tjenester skal ha mennesket i fokus.
  • Fokus på sosial bærekraft som omhandler de menneskelige kvalitetene som omgir oss.
  • Vi vet at ansatte som trives på jobb og føler at de blir verdsatt påvirker produktivitet positivt og ansatte blir lengre i bedriften.
  • Matboden bruker bare godkjente, ansvarlige og renommerte leverandører som sørger for at den «Etiske kjeden» ikke brytes.
  • Matbodens etiske retningslinjer, miljøarbeid og fokus skal sikre våre ansatte og deres rettigheter.
  • Vi jobber strategisk for å sikre en god arbeidsdag og arbeidsplass for våre ansatte.
  • Hos Matboden skal alle ses!

Sosial bærekraft i våre øyne

  • Matboden skal ha en bærekraftig utvikling for miljø, mennesker og i våre tjenester.
  • Vårt konsept bygger på vårt ansvar som bedrift for å ta grep rundt bærekraft for mennesker og miljø.
  • Vi skal minimere vårt klimaavtrykk med å begrense vårt indirekte avtrykk i form av valg av råvarer, driftsmateriell og emballasje.
  • Vårt nye personalrestaurant konsept har som mål å reduserematsvinn med 80% innen 2026.
  • Innen 2026 ønsker vi å elektrifisere bilparken vår. Utskiftningen er påbegynt.
  • Bedriften ønsker å fortsatt ha fokus på mangfoldet blant våre ansatte og i ledelsen.

Catering til alle anledninger