Kantinedrift

Vi tilbyr catering til hele regionen

MATBODEN

Matboden Rogaland er stolt leverandør av kantine-tjenester
til flere store og små bedrifter i Stavanger og på Nord-Jæren.

Vår modell fokuserer utelukkende på kvalitet i alle ledd. Vi tar miljø og bærekraft på alvor, og sørger for å tilby sunn og næringsrik mat til dine ansatte.

Spør oss om hva vi kan levere til din bedrift

Se våre menyer

Leveringskantine for bedrifter

Med avtale om leveringskantine fra Matboden får din bedrift maten levert og servert hver dag. Våre retter blir laget med råvarer av lokal tilhørighet, med fokus på sesong og miljøvennlig emballasje. Våre kokker sørger for at menyen er variert, kostholdsmessig balansert, og metter skikkelig!

Vi tilbyr leveringskantine for bedrifter over hele Nord-Jæren: Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg.

Les mer om leveringskantine fra Matboden

Kantinedrift

Gode matopplevelser

Vi tilbyr catering til hele regionen, og spesialiserer oss på å levere mat til kantiner og bedrifter. Vårt mål er å tilby  skreddersydde pakker som passer for dine behov og budsjett, og vi tilbyr også ekstra tjenester hvis ønskelig.

Vi bruker lokale råvarer og miljøvennlige emballasjeløsninger for å minimere vår miljøpåvirkning. Våre menyer og daglige retter blir laget med råvarer av lokal tilhørighet, og vi sikrer at de passer til ulike kosthold.

Korte bestillingsfrister – Kjapp responstid – Kjapp leveranse

Full kantinedrift
eller egen drift?

Vi tilbyr full kantinedrift for bedrifter som ønsker å tilby enkel og praktisk lunsj til sine ansatte. Våre erfarne medarbeidere sørger for å servere sunn og næringsrik mat, og vi tar oss av alt fra matlaging til servering og opprydding. Vi tilbyr skreddersydde menyer som passer for dine behov og budsjett, og vi garanterer god service og god mat til alle våre kunder.

Kantinedrift
Kantinedrift

Leverandør til
personalrestauranten

Vi ønsker å være din foretrukne matleverandør for personalrestauranten. Vi vil skreddersy våre menyer for å imøtekomme kantinens ønsker og behov, og fokusere på å tilby spennende smaker fra ulike deler av verden.

Vi tar miljø og bærekraft på alvor, og sørger for å tilby sunn og næringsrik mat til dine ansatte.

Vi ønsker å bidra til et positivt arbeidsmiljø ved å levere mat av høy kvalitet til dine ansatte, både til daglig lunsj, men også til catering, styremiddager, møtemat og lignende arrangementer.

Vi tilbyr også ekstra leveranser til ansatte etter avtale.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med å tilby den beste matopplevelsen til dine ansatte.

Menyeksempel

MATBODEN
Se våre menyer

Daglig
Lunsjbuffé

Vi tilbyr daglige leveranser av både kaldmat og varmmat. Kaldmat leveres hver dag, mens varmmat leveres på tirsdager og torsdager. Hvis ønskelig, kan du få en enkel kombinasjon av kaldmat og varmmat levert sammen.

Vi har også en salatbar med et standard utvalg av blandede salater som varieres med spekefater, ostefater, frukt og annet pålegg. Dette gir deg muligheten til å sette sammen en sunn og næringsrik måltid etter eget ønske.

Planlegg med oss

Møtemat

Vi har et bredt utvalg av møtemat tilgjengelig for våre kunder, inkludert sandwicher, smørbrød, pokebowl, wraps og annet påsmurt.

Vi tilbyr også porsjonsalater, gryteretter (som Stroganoff og curry), oppkuttet frukt og grønnsaker, snacks, smoothies, andre drikker og søte bakverk og kaker.

Kantinedrift

Temalunsjer

Vi tilbyr ulike temalunsjer som kan passe for forskjellige arrangementer. For eksempel kan vi arrangere grilling med TT-Meat, som er en anerkjent kjøttforhandler i Norge. Vi kan også sette opp en Fisketorget Pop-up eller en vegansk dag med Frode Ljosdal fra Brimse.

Hvis du er på utkikk etter en mer uformell lunsj, kan vi ordne en Burger Bonanza! Vi har også muligheten til å invitere andre kokker fra regionen for å gjesteopptre og bringe en unik vri på lunsjen din.

Hvis du ønsker å lære mer om mat og matkultur, kan vi organisere en «5 retter fra hele verden»-lunsj. Eller, hvis du er interessert i vin, kan vi tilby middager med vinsmaking
eller matkurs.

Vi vil sørge for at lunsjen er en minneverdig opplevelse for deg og dine gjester. Kontakt oss i dag for å bestille en temalunsj og la oss ta hånd om resten.

Om matboden Rogaland

Vårt hovedkjøkken ligger sentralt plassert på Mariero – Timoteiveien 22. Vi fokuserer hovedsakelig på catering til bedrifts– og privatmarkedet på Nord-Jæren.

Det meste av vår produksjon går til HORECA-markedet, men vi har også en rekke leveranser til lokale dagligvarebutikker. Drift av personalrestauranter og kantiner er en stor del av vår omsetning.

Datterselskap
Fisketorget Stavanger og Restaurant Grøningen på Kvitsøy er datterselskap av Matboden, og vi samarbeider tett om råvarer, kunnskap og drift.

Kantinedrift

Catering til alle anledninger