Spis på Vingtor

Åpent for alle, hverdager 08–16

MATBODEN

Vingtor Arbeidsbar er restauranten for deg som vil ha uformelle omgivelser til lunsj, møte, arbeid eller avslapping. Vingtor er åpent for alle, enten du er på jobb eller nyter fritiden.

Vi har åpent fra kl. 08 til 16:00 alle hverdager, og vi serverer lunch mellom kl. 11–13, prøv gjerne vår 3-retters lunchmeny.

Matboden drifter restauranten på Vingtor og står for menyen og serveringen. Vi har alle rettigheter.

Les mer om Vingtor sitt konsept her

Vingtor
– åpent for alle

Vingtors lokaler har mange muligheter og kan blant annet brukes til konferanser, firmafester og bryllup. Lokalene har opp til 100 sitteplasser og kan romme inntil 300 personer ved stående eventer.

Vingtor har også møterom med sitteplass til 14 personer for private middager. Rommene kan endres ganske mye, slik at man kan ha forskjellige områder for forskjellige formål.

Lokalene er åpent for alle til lunsj på hverdager, kom gjerne innom for en kikk og noe å spise.

Åpent for alle kl. 08.00 – 16.00.

Åpningstider ved leie av lokalet til eventer er
fra kl. 16.00 til 01.30.

Kantinedrift
Kantinedrift
Kantinedrift

Julebord
i unike lokaler

Arranger tidenes julebord i et av Stavangers mest trendy lokaler! Her er det sitteplass til 100 personer, og kokkene kommer selvsagt med maten. Lokalet kan deles inn i soner, og man kan få servert buffet, 3-retters, fingermat, med mer. Se våre menyer for inspirasjon.

De flotte nye lokalene kan romme 300 personer ved stående eventer. 

Ta kontakt med oss for
en prat, så planlegger vi sammen:

Telefon: 51 81 68 60
Epost: post@matboden.no 

Matboden logo

Sammen skal vi skape gode matopplevelser

Om matboden Rogaland

Vårt hovedkjøkken ligger sentralt plassert på Mariero – Timoteiveien 22. Vi fokuserer hovedsakelig på catering til bedrifts– og privatmarkedet på Nord-Jæren.

Det meste av vår produksjon går til HORECA-markedet, men vi har også en rekke leveranser til lokale dagligvarebutikker. Drift av personalrestauranter og kantiner er en stor del av vår omsetning.

Datterselskap
Fisketorget Stavanger og Restaurant Grøningen på Kvitsøy er datterselskap av Matboden, og vi samarbeider tett om råvarer, kunnskap og drift.

Kantinedrift

Sammen skal vi skape gode matopplevelser!