Kokkene kommer
med maten

Arranger ditt selskap hos Vingtor

MATBODEN

Nå kan du bestille både mat og lokale hos Matboden. Vi samarbeider med Vingtor og kan tilby selskap for inntil 100 personer, i nye spennende lokaler sentralt i Stavanger.

Kontakt oss for menyforslag og bestilling.

Kantinedrift

unike lokaler

Nå kan du arrangere ditt selskap i et av Stavangers mest trendy lokaler! Her er det sitteplass til 100 personer, og kokkene kommer selvsagt med maten. Lokalet kan deles inn i soner, og man kan få servert buffet, 3-retters, fingermat, med mer. Se våre menyer for inspirasjon.

De flotte nye lokalene kan romme 300 personer ved stående eventer.

Ta kontakt med oss for
en prat, så planlegger vi sammen:

Telefon: 51 81 68 60
Epost: post@matboden.no 

Vingtor
– åpent for alle

Vingtors lokaler har mange muligheter og kan blant annet brukes til konferanser, firmafester og bryllup. Lokalene har opp til 100 sitteplasser og kan romme inntil 300 personer ved stående eventer.

Vingtor har også møterom med sitteplass til 14 personer for private middager. Rommene kan endres ganske mye, slik at man kan ha forskjellige områder for forskjellige formål.

Lokalene er åpent for alle til lunsj på hverdager, kom gjerne innom for en kikk og noe å spise.

Åpent for alle kl. 08.00 – 16.00.

Åpningstider ved leie av lokalet til eventer er
fra kl. 16.00 til 01.30.

Kantinedrift
Kantinedrift

Selskapslokaler

Matboden har flere samarbeidspartnere for selskapslokaler til alle anledninger. Her har du oversikten over lokaler som vi ofte bruker til ulike tilstelninger, som konferanser, firmaevents, konfirmasjon, dåp, møterom, selskap etc.

Matboden logo

Sammen skal vi skape gode matopplevelser

Om matboden Rogaland

Vårt hovedkjøkken ligger sentralt plassert på Mariero – Timoteiveien 22. Vi fokuserer hovedsakelig på catering til bedrifts– og privatmarkedet på Nord-Jæren.

Det meste av vår produksjon går til HORECA-markedet, men vi har også en rekke leveranser til lokale dagligvarebutikker. Drift av personalrestauranter og kantiner er en stor del av vår omsetning.

Datterselskap
Fisketorget Stavanger og Restaurant Grøningen på Kvitsøy er datterselskap av Matboden, og vi samarbeider tett om råvarer, kunnskap og drift.

Kantinedrift

Sammen skal vi skape gode matopplevelser!