Kokkene kommer
med julematen

Prøve vår populære juletapas eller den tradisjonelle julematen!

Forside » Menyer » Julemeny

Den sosiale førjulstiden

De fleste assosierer denne deilige førjulstiden med gode lukter og smaker, og maten blir ofte et samlingspunkt og samtaleemne. Tradisjonen tro er det mange sosiale sammenkomster som fyller kalenderen, og mye skal arrangeres og planlegges i en hektisk hverdag. Selv om man gjerne vil møtes, er det slett ikke alle som har tid eller lyst til å bruke dagevis på forberedelser og matlaging. En annen gruppe er de som elsker å organisere, og som gladelig tar ansvar for julefesten for ansatte og kunder. Utallige grunner til å kontakte oss i Matboden, altså!

Julemenyene for 2024 er ikke publisert enda.

Kokkene kommer med julematen

Uansett om selveste julenissen skulle glimre med sitt fravær, så kan du stole på Matboden. Kokkene kommer og leverer delikat julemat til firmaer, privatpersoner, idrettslag og klubber, slik at alle i arrangementskomiteen kan kose seg og nyte ferdig servert mat på et fat. Eller bord. Eller tallerken. Vi ordner til og med dekketøy og serveringshjelp hvis det skulle være behov for det. Alt tilrettelagt for at vertskapet bare skal kunne kose deg sammen med gjestene. Det er det julen handler om – kos, glede, godt samvær og god mat. Fantastisk god mat!

Juletapas eller tradisjonell julemat?

Ønsker du å prøve vår populære juletapas eller den tradisjonelle julematen? Matboden leverer nydelig julemat til både lunsj, brunsj og middag til alle mulige begivenheter: julebord for kolleger, førjulslunsjer for kunder, store og små vennesamlinger, juletrefester og andre hyggelige selskapeligheter hvor mat og samvær står i sentrum. Vi frister med alt det som hører julen til, og mye mer!

Med ingredienser fra hav og land har vi satt sammen deilige julelunsjer med riktig og velsmakende tilbehør. En grøtfest må som seg hør og bør, ha valget mellom risengrynsgrøt eller rømmegrøt. Eller både-og. Selvsagt har vi pinnekjøtt og ovnsbakt svineribbe på vår julebuffet, med søtt følge av en snøhvit riskrem og/eller en gyllen karamellpudding. Juletapasen er så innholdsrik at du gjør best i å klikke deg inn på julemenyene våre for utfyllende detaljer og priser. Vi advarer mot en snikende sultfølelse …

Ring oss før klokkene ringer julen inn

Du kan ringe oss, sende e-post eller bestille på nett. Etter at bestillingen er gjort, er det bare å glede seg til kokkene kommer. For vi leverer selvsagt hvis du ønsker det, eller du kan hente selv. La oss sørge for en velsmakende førjulstid!

Nyttår og romjul

Kokkene kommer med maten også i romjula. Hvis du ønsker å være beredt til nyttårsaften er det verdt å merke seg at maten må være bestillt og hentet før nyttårsaften, da vi holder stengt den 31. desember. Vær gjerne ute i god tid, og spør oss gjerne en gang for mye enn en gang for lite.

Levering og vilkår

Allergier
Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste matallergier. Ta gjerne kontakt med oss per tlf eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov.

Dekketøy
Vi kan ordne med alt iht. leie av dekketøy om ønskelig.

Serveringshjelp
Vi kan være behjelpelig med å skaffe serveringshjelp dersom det er ønskelig.

Priser på utleie personell/grill/levering
Kokk 795,- per time
Serveringshjelp/ryddehjelp 695,- per time
Grill 1000,- + kokk. Alle tilbud som inkluderer leie av personell beregnes med 25% MVA.

Levering av mat
Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det, mandag til søndag. Vi har følgende utkjøringstillegg:

Levering/henting kr 445,- i Stavanger området.
kr 545,- Sandnes, Sola og Randaberg.
Steder utover dette, ta kontakt for nærmere pris og avtale
50 % tillegg for utkjøring på søndager.

Henting av mat
Du kan gjerne hente maten hos oss. Hverdager mellom kl. 08-15 og lørdager mellom kl. 09-13. Andre tidspunkter eventuelt etter nærmere avtale. Adressen vår er Timoteiveien 22 på Mariero i Stavanger (på baksiden av Helgø Meny Mariero).

Betaling
All henting av mat skjer mot betaling på betalingsterminal.
Ved levering av mat ettersender vi faktura fortrinnsvis per e-mail.
Ved fakturautsendelse per post påløper et fakturagebyr på kr. 50,- Betalingsfrist er 10 dager.

Avbestilling/justering av antall
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest to arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.
Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet. Totalantall kan ikke justeres lavere enn minimums antall for valgte meny.

Matfat retur
All mat (med unntak av påsmurt/smørbrød) blir levert på fat. Fat returneres til Matboden senest 3 arbeidsdager etter levering. Dersom fat ikke returneres etterfaktureres dette med kr. 300,- per fat.