Catering
til alle
anledninger

Matboden

Vi leverer catering for alle typer arrangementer som blant annet firmaer, privatpersoner, idrettslag, klubber og foreninger.
Vi kan utføre oppdraget i våre lokaler, hjemme hos kunder, i lokalet til firmaet eller i lokalet dere selv leier. Praktisk talt hva som helst, hvor som helst.

Gi oss en utfordring!

 

Cateringtjenester

Vi leverer alt av cateringtjenester til store og små arrangementer både til privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Vår kompetanse, utstyr og logistikksystem for cateringleveranser, gjør at vi kan levere mat til enhver anledning og størrelse, med et vellykket resultat.

Vi tar gjerne en utfordring på de mer uvanlige jobbene. Det kan være i grissgrendte strøk eller i store antall. Ingenting er umulig.

Menyplanlegging

Det er greit å ta utgangspunkt i lokaliteter, anledning og antall personer, når et menyforslag skal utarbeides. Ved store anledninger som bryllup er det viktigere å basere menyen etter brudeparets ønsker. Med dagens kokemetoder og de tekniske hjelpemidlene vi kan ta med oss, så er det ikke noe problem å servere en 3-retters gourmetmeny, uten kjøkkenfasiliteter i det hele tatt.

Nå hører det jo til sjeldenhetene at et lokale er uten kjøkken, men vi har vært på veldig mange selskapslokaler i distriktet, og ofte kan kjøkkenet være lite og dårlig utstyrt. Det betyr ikke at dere må velge svinestek. Vi kan servere en perfekt stekt indrefilet!

I mange tilfeller kan det være greit å få levert en ferdig buffé.

Vi har med varmeplater og setter opp bufféen for dere. Så er det bare å forsyne seg med godsakene.

Allergier

Vi tilpasser våre menyer til de aller fleste som har matallergier. Ta gjerne kontakt med oss per tlf. eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov.

Dekketøy

Vi kan ordne med alt med alt iht. leie av dekketøy om ønskelig.

Serveringshjelp

Vi kan være behjelpelig med å skaffe serveringshjelp(ere) dersom det er ønskelig.

Priser på utleie personell/grill/levering

Kokk 595,- per time
Serveringshjelp/ryddehjelp 495,- per time
Grill 500,- + kokk
Levering/henting kr 345,- i Stavanger området.
kr 445,- Sandnes, Sola og Randaberg
50 % tillegg for utkjøring på søndager.

Levering av mat

Vi leverer mat der du måtte ønske og når du måtte ønske det mandag til søndag. Vi har følgende utkjøringstillegg:
I Stavanger kr. 345,-
Sandnes, Sola og Randaberg kr. 445,- Områder utover dette på forespørsel.
Det er 50 % tillegg for utkjøring på søndager.

Henting av mat

Du kan gjerne hente maten hos oss. Hverdager mellom kl. 08-15 og lørdager mellom kl. 09-13. Andre tidspunkter eventuelt etter nærmere avtale. Adressen vår er Timoteiveien 22 på Mariero i Stavanger. (På baksiden av Helgø Meny Mariero, se adressen her).

Avbestilling

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller e-post: post@matboden.no

 

Betaling

All henting av mat skjer mot kontant betaling på betalingsterminal.
Ved levering av mat ettersender vi faktura fortrinnsvis per e-mail.
Ved fakturautsendelse per post påløper et fakturagebyr på kr. 50,- Betalingsfrist er 10 dager.

Avbestilling/justering av antall
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest to arbeidsdager før levering. Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestillingen i sin helhet. Total antall kan ikke justeres lavere enn minimums antall for valgte meny.

Matfat retur

All mat (med unntak av påsmurt/smørbrød) blir levert på fat. Fat returneres til Matboden senest 3 arbeidsdager etter levering. Dersom fat ikke returneres etterfaktureres dette med kr. 300,- per fat.

Tilbake

Timoteiveien 22
4017 Stavanger

Telefon: 51 81 68 60
Epost: post@matboden.no

Pin It on Pinterest

Share This