Catering
til alle
anledninger

Matboden

Vi leverer catering for alle typer arrangementer tilpasset: firmaer, privatpersoner, idrettslag, klubber, foreninger osv.
Vi kan utføre oppdragene i våre lokaler, hjemme hos kunder, i firmaenes egne lokaler, i lokaler dere selv leier. Praktisk talt hva som helst, hvor som helst.

Gi oss en utfordring!

 

Cateringtjenester

Vi leverer alt av cateringtjenester til store og små arrangementer både til privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Vår kompetanse, utstyr og logistikksystem for cateringleveranser, gjør at vi kan levere mat til enhver anledning og størrelse, med vellykket resultat.

Vi tar gjerne en utfordring på de mer uvanlige jobbene, det være seg i grisgrendte strøk eller i store antall, ingenting er umulig.

 

Menyplanlegging

Det er greit å ta utgangspunkt i lokaliteter, anledning og antall personer, når et menyforslag skal utarbeides. Ved store anledninger som bryllup er det viktigere å basere menyen på brudeparets ønsker. Med dagens kokemetoder og de tekniske hjelpemidlene vi kan ta med oss, så er det ikke noe problem å servere en 3 retters gourmetmeny, uten kjøkkenfasiliteter i det hele tatt.

Nå hører jo det til sjeldenhetene at et lokale er uten kjøkken, men vi har vært på veldig mange selskapslokaler i distriktet, og ofte er kjøkkenet lite og dårlig utstyrt. Det betyr ikke at dere må velge svinestek, vi kan servere en perfekt stekt indrefilet!

I mange tilfeller kan det være greit å få levert en fix- ferdig buffet.

Vi har med varmeplate og setter opp buffeten for Dere, så er det bare å forsyne seg med godsakene.

 

Allergier

Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste mat allergier. Ta gjerne kontakt med oss pr. tlf. eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov.

 

Dekketøy

Vi kan ordne med alt med alt iht. leie av dekketøy om ønskelig.

 

Serveringshjelp

Vi kan være behjelpelig med å skaffe serveringhjelp(ere) dersom det er ønskelig.

 

Priser på utleie personell/grill/levering

Kokk 595,- pr time
Serveringshjelp/ryddehjelp 495,- pr time
Grill 500,- + kokk
Levering/henting kr 345,- i Stavanger området. kr 445,- Sandnes, Sola og Randaberg

 

Betaling

All henting av mat skjer mot kontant betaling på betalingsterminal.
Ved levering av mat ettersender vi faktura fortrinnsvis pr. e-mail.
Ved fakturautsendelse pr. post påløper et faktura gebyr på kr. 50,-. Betalingsfrist er 10 dager.

Avbestilling/justering av antall
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest to arbeidsdager før levering. Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet. Total antall kan ikke justeres lavere enn minimums antall for valgte meny.

 

Levering av mat

Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det mandag til lørdag. Søndager har vi normalt ikke utkjøring. Vi har følgende utkjøringstillegg:
I Stavanger, kr. 345,-. Sandnes, Sola og Randaberg kr. 445,- Områder utover dette på forespørsel.

 

Henting av mat

Du kan gjerne hente maten hos oss. Hverdager mellom kl. 08 og 15 og lørdager mellom kl. 09-13. Andre tidspunkter eventuelt etter nærmere avtale. Adressen vår er Timoteiveien 22 på Mariero i Stavanger.
(På baksiden av Helgø Meny Mariero).

 

Matfat retur

All mat (med unntak av påsmurt/smørbrød) blir levert på fat. Fat returneres til Matboden senest 3 arbeidsdager etter levering. Dersom fat ikke returneres etterfaktureres dette med kr. 300,- pr. fat.

Tilbake

4017 Stavanger


Telefon: 51 81 68 60
Epost: post@matboden.no

Pin It on Pinterest

Share This