Forretter
Bakt kveite
Broccolikrem, granateplevinaigrette og rugcrisp.
Pris per person 149,-
Lettrøkt lakserygg
Smørsaus, asparges og urtesalat.
Pris per person 139,-
Kamskjell
Avocadokrem, reddik, blomkålflak og soyavinaigrette.
Pris per person 149,-
Pannestekt torsk
Ertepuré, shiitake, vårløk og rødvinsjy.
Pris per person 145,-
Serranoskinke
Estragonmajones, asparges, semitørkede tomater og krutonger.
Pris per person 135,-
Rosastekt kalv
Aspargesbønner, confitert eggeplomme, jordskokkrem og chips.
Pris per person 145,-
Hovedretter
Indrefilet av okse
Ragu av rotgrønnsaker, små poteter med chorizo, chilimajones, parmesan og rødvinsjy.
Pris per person 325,-
Ytrefilet av hjort
Hvitløk og potetkrem, glaserte småløk, nygulerøtter, ristet sopp og sherry sjy.
Pris per person 339,-
Ytrefilet av kalv
Asparges og sommerkål tilsmakt med basilikum og mynte. Steinsoppkrem, saltkokte poteter med sennepsvinaigrette og friske urter.
Pris per person 310,-
Bakt torskerygg med serranoskinke
Asparges, erter, reddiker, mini plommetomater og persilleolje, parmesansaus og små poteter med chilimajones.
Pris per person 310,-
Krydderstekt breiflabb
Jordskokkrem, chips, syltet løk, saltkokte poteter med sennepsvinaigrette og friske urter, samt sjysaus.
Pris per person 325,-
Sjøørret med urtecrust
Blåskjell og grønnsaksragu, persilleolje, saltkokte poteter med urtesmør.
Pris per person 295,-
Dessert
Sjokolade og hasselnøttsandwich
Jordbærsalsa med mynte.
Pris per person 125,-
Yoghurt og mango panna cotta
Mangosalat med brent chili og sitronverbena.
Pris per person 125,-
Trifle
Hjemmelaget vaniljekrem, karamelliserte nøtter og kjeks samt frisk bærkompott.
Pris per person 125,-
Iskald mangosuppe
Med kokossorbet og marinerte blåbær.
Pris per person 125,-
Mørk sjokolademousse
Med bringebær, vaniljeskum og pistasjenøtter.
Pris per person 125,-
Vaniljemuffin
Sjokoladebiter, nøtter, vaniljekrem med tørket frukt og bringebærcoulis.
Pris per person 125,-