Forside » Menyer » Selskap » Bestill Selskapsmeny 3

Klikk her for å se menyen

Forretter

Bakt kveite
Broccolikrem, granateplevinaigrette og rugcrisp.
Pris per person 149,-

Lettrøkt lakserygg
Smørsaus, asparges og urtesalat.
Pris per person 139,-

Kamskjell
Avocadokrem, reddik, blomkålflak og soyavinaigrette.
Pris per person 149,-

Pannestekt torsk
Ertepuré, shiitake, vårløk og rødvinsjy.
Pris per person 145,-

Serranoskinke
Estragonmajones, asparges, semitørkede tomater og krutonger.
Pris per person 135,-

Rosastekt kalv
Aspargesbønner, confitert eggeplomme, jordskokkrem og chips.
Pris per person 145,-

Hovedretter

Indrefilet av okse
Ragu av rotgrønnsaker, små poteter med chorizo, chilimajones, parmesan og rødvinsjy.
Pris per person 325,-

Ytrefilet av hjort
Hvitløk og potetkrem, glaserte småløk, nygulerøtter, ristet sopp og sherry sjy.
Pris per person 339,-

Ytrefilet av kalv
Asparges og sommerkål tilsmakt med basilikum og mynte. Steinsoppkrem, saltkokte poteter med sennepsvinaigrette og friske urter.
Pris per person 310,-

Bakt torskerygg med serranoskinke
Asparges, erter, reddiker, mini plommetomater og persilleolje, parmesansaus og små poteter med chilimajones.
Pris per person 310,-

Krydderstekt breiflabb
Jordskokkrem, chips, syltet løk, saltkokte poteter med sennepsvinaigrette og friske urter, samt sjysaus.
Pris per person 325,-

Sjøørret med urtecrust
Blåskjell og grønnsaksragu, persilleolje, saltkokte poteter med urtesmør.
Pris per person 295,-

Dessert

Sjokolade og hasselnøttsandwich
Jordbærsalsa med mynte.
Pris per person 125,-

Yoghurt og mango panna cotta
Mangosalat med brent chili og sitronverbena.
Pris per person 125,-

Trifle
Hjemmelaget vaniljekrem, karamelliserte nøtter og kjeks samt frisk bærkompott.
Pris per person 125,-

Iskald mangosuppe
Med kokossorbet og marinerte blåbær.
Pris per person 125,-

Mørk sjokolademousse
Med bringebær, vaniljeskum og pistasjenøtter.
Pris per person 125,-

Vaniljemuffin
Sjokoladebiter, nøtter, vaniljekrem med tørket frukt og bringebærcoulis.
Pris per person 125,-

Selskapsmeny 3

Leie av kokk koster kun kr. 635,- per time. Kontakt oss for beregning av antall kokker og tid som eventuelt bør beregnes.
Minimum antall: 10 enheter av samme matrett.

Antall personer:

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no