Matbodens Juletapas
Kald mat
Speket laks med pepperrot og sennepsfrø
Creme fraiche og urter
(fisk, sennep, melk, sulfitt, egg)
Rillett med julesmaker lagd på svinenakke
Glaserte kirsebær og salte valnøtter
Frisee salat
(valnøtter, sulfitt)
Spekeskinke med vellagret Jarlsberg
Appelsinmarmelade og melon tilsmakt nellik og kardemomme
(melk, sulfitt)
Andebryst med ristet pepper og honning
Soyamarinert rødbet, ruccula og hjertesalat
(soya, sulfitt, sesam)
Varm mat
Langtidsbraisert okse
Stekt sopp, småløk, bringebær og balsamico
(sulfitt)
Grov julepølse
Bakte grønnsaker, cherrytomater og småpoteter
Confitert kyllinglår
Hjemmelaget rødkål og epler
(sulfitt)
Salater
Ferskost fra Røros med grønnkål og fiken
Julebrød, spirer og gløggvinaigrette
(melk, hvete, sulfitt)
«Julesalat»
Variasjon på vekster i sesong, radicchio, reddik og rosiner
Potetsalat
Med gressløk og kapers
(egg, melk, sulfitt, sennep)
Focaccia og diverse dressinger
(hvete, sennep, egg, sulfitt)
Dessert
Ostekake med smak av jul
Eplekompott, mandarincurde og pepperkakecrumble
(melk, hvete)
Kan bestilles i tillegg
- BBQ pinnekjøtt
- Pasta Salsa Verde – Med penne, parmesan og grønn urtesaus
- Kjøttboller i vår egen tomatsaus
- Kjøttboller i «Hot» tomatsaus
- Ovnsbakte poteter med hvitløk og timian
- Kyllingconfit med glasert løk og rosmarin
- Chili- og hvitløksmarinert scampi
- Nudelsalat «Asia» – Sprø grønnsaker, soya, chili, lime og koriander
- Kyllingspyd satay, søt soyaglaze og peanøtter
- Aioli ca 400 gr
- Chilimajones ca 400 gr
- Focaccia