Juletapas
Forside » Menyer » Julemeny » Juletapas

Meny:

Matbodens – Juletapas

«Jule Chacruterie»
Fenalår, spekeskinke,
tørket fiken, og salte mandler
(Mandler)

Røykt ørret
Kremost med dill, rødløk og pepperrot
(Fisk, laktose)

Langtidsbakt Lammerull
syrlig rødkål og eple
(Sennep og egg)

Brie
Honning, nøtter og tørket frukt
(Laktose og nøtter)

Varm mat

Kylling confite
rosmarin, stekt løk og chilli
(Soya)

Helstekt svinenakke med fennikel og sitron
bakte rotfrukter, potet, svinesjy med portvin og brent pepper
(Selleri)

Lun okse terrine med julekrydder
grov sennep og syrlig pære
(Sulfitt, laktose og sennep)

Salater

Vintersalat – Rogaland
Hjertesalat, grønnkål, syrlig eple og valnøtter
(Nøtter, sennep og egg)

Kremet potetsalat
bacon, syltet rødløk og persille
(Laktose, sennep og egg)

Fennikel og selleri «crudite»
appelsin og pistasjnøtter
(Nøtter og selleri)

Andelår og chevre
hjertesalat, tørket tranebær og dansk karse
(Laktose)

Focaccia og diverse dressinger
(Gluten, egg, sulfitt og sennep)

Matbodens Juletapas

Årets juletapas fra Matboden
Minimum 10 personer

Antall personer:

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no.

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no