Kokkene kommer, også i sommer!

I Stavanger Aftenblads sommermagasin kan vi lese om den deilige maten og fleksibiliteten til Matboden og Fisketorget.

– Matboden er kjent for å være tilpasningsdyktige. Ingen låste menyer, kun inspirasjon og forslag. Vi kan lage gourmet til ti personer hjemme på kjøkkenet ditt, eller middag til 2000 stykker på jubileum, sier Karl Erik Pallesen.

Matboden er svært opptatt av kortreiste råvarer og har samarbeid med flere lokale bønder og fiskere.

Catering

Matboden leverer smaksopplevelser til alle typer arrangement – i sine egne lokaler, i private hjem, i eide og leide lokaler. Praktisk talt hva som helst og hvor som helst.

– Vi leverer til konfirmasjoner, bryllup, bursdager, jubileum, sommeravslutninger, juleavslutninger, møter, konferanser, middag med venner… Vi leverer til lokaler med eller uten kjøkken. Vi kan lage mat på stedet, levere ferdig mat eller porsjonspakker. Ubemannede kantiner har vi faktisk også, god mat i hverdagen er jo ingen uting, sier han.

Les hele artikkelen her