Konfirmasjonstapas

kr399.00

Hjertesalat villreker i estragonmajones
syltet løk og urter
(skalldyr, egg, sennep og sulfitt)

«Chacruterie»
Marinert oliven, mini mozzarella, cornichoner ,
Artisjokk, italiensk pølse og salte mandler
(laktose, sulfitt og mandler)

Lefse med røkt ørret
Kremost med pepperrot og dill
(fisk, laktose og gluten)

Fillet av svin
shiso vinagrette, chili og friske urter
(sulfitt og egg)


Varm mat

Kylling spyd i soya
kimchi med glassnudler
(peanøtter, sulfitt)

Braisert svinenakke
grov sennep og honning
(sennep)

Kjøttboller
Tomatsaus og parmesan
(laktose)


Salater

Nudelsalat
grønnsaker, chili aioli, sesam og koriander
(egg, sennep, sesam og gluten)

Potetsalat
Brent paprika, urteaioli og persille
(egg og sennep)

Grønnkål salat
eple, melon og salte nøtter
(notter)

Pasta salat
Kylling og soltørket tomat
(egg og gluten)

Focaccia og diverse dressinger


Alt blir lagt opp på fat og kan settes rett på bufféen.
Minimums antall: 10 personer

Pris pr. pers. 399,-

Antall personer

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering.
Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Kategori:

Tapas

kr389.00

Matbodens spekede laks med lune krydder
estragon majones og friske urter
(fisk, egg og sulfitt)

Hjorte «Rosso»
marinert sopp og tyttebærgele
(sulfitt)

Variasjon på 2 oster
Syltet frukt og nøtter
Syrlig aprikosmarmelade
(laktose, sulfitt og nøtter)


Varm mat

Kyllingspyd med smaker fra India
Sataysaus med peanøtter, ketcap manis og kokos
(peanøtter og sulfitt)

Kjøttboller «Albandigos»
tomatisert chilisaus og parmesan
(laktose)

Langtidsbakt tynnribbe «gremoulata»
Med syrlig kål og rotgrønnsaker fra Rogaland
(selleri,sulfitt)


Salater

Ebly salat
grønnkål, eple og tomater
(gluten)

Potetsalat
basilikumpesto

Hjertesalat
Cæsar dressing og bacon
(laktose)

Focaccia og diverse dressinger
(laktose, gluten, sulfitt og egg)


Alt blir lagt opp på fat og kan settes rett på bufféen. Vi tar forbehold om råvare tilgang.
Minimums antall: 10 personer

Pris per person 389,-

Antall personer

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering.
Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Kategori:

Tapas Exclusive

kr429.00

Matbodens spekede laks med lune krydder
estragon majones og friske urter
(fisk, egg og sulfitt)

Håndpilla reker med pepperotrømme
rødløk, rogn, sprøtt brød og dill
(laktose, skalldyr, fisk og gluten)

Hjorte «Rosso»
marinert sopp og tyttebærgele
(sulfitt)

Variasjon på 2 oster
Syltet frukt og nøtter
Syrlig aprikosmarmelade
(laktose, sulfitt og nøtter)


Varm mat

«Bacala Bianco»
klippfisk, potet og bakt purreløk
(fisk, laktose)

Kyllingspyd med smaker fra India
Sataysaus med peanøtter, ketcap manis og kokos
(peanøtter og sulfitt)

Kjøttboller «Albandigos»
tomatisert chilisaus og parmesan
(laktose)

Langtidsbakt tynnribbe «gremoulata»
Med syrlig kål og rotgrønnsaker fra Rogaland
(sulfitt, selleri)


Salater

Grønnsaks «escabech»
grønnsaker i sesong med safran emulsjon og friske urter
(sulfitt og egg)

Ebly salat
grønnkål, eple og tomater
(gluten)

Potetsalat
basilikumpesto

Hjertesalat
Cæsar dressing og bacon
(laktose)

Focaccia og diverse dressinger
(laktose, gluten, sulfitt og egg)


Alt blir lagt opp på fat og kan settes rett på bufféen. Vi tar forbehold om råvare tilgang.
Minimums antall: 10 personer

Pris per person 429,-

Antall personer

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering.
Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Kategori:

Vegetar tapas

kr389.00

Hjertesalat med linser og valnøtter
grønn chilimajones og grønn paprika
(sulfitt, egg og valnøtter)

Hummus med varme krydder
(selleri)

«Antipasti»
Marinert oliven, mini mozzarella, cornichoner ,
artisjokk og salte mandler
(laktose, sulfitt og mandler)

«Esclivada» med aubergin og brent paprika
syltet sopp og urter
(sulfitt)


Varm mat

Sopplasagne med estragon og sitrus
sjalottløk, bønner og parmesan
(gluten, egg og laktose)

Confitert og grillet portobello med gresskar og søtpotet
ricotta, gresskarkjerner og persille
(laktose)

Appelsin glasert fennikel
hvitløk og salvie

Bakte bifftomater fra Jæren
fylt med kikerter, løk og koriander


Salater

Kimchi
glassnudler og friske urter
(sulfitt)

Quinoasalat
Saltbakte rødbeter og vårløk

Blomkål «Panzanella»
Tomat, blomkål, sprøtt brød, basilikum og sherry
(gluten og sulfitt)

«Slaw» på agurk, reddik og fennikel
Med eple og gressløk

Focaccia og diverse dressinger
(gluten, egg og laktose)


Alt blir lagt opp på fat og kan settes rett på bufféen. Vi tar forbehold om råvare tilgang.
Minimums antall: 10 personer

Pris per person 389,-

Antall personer

For hastebestillinger under 48 timer før ønsket leveranse, ta direkte kontakt med oss på telefon 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering.
Ta kontakt med oss på telefon: 51 81 68 60 eller epost bestilling@matboden.no

Kategori:

Timoteiveien 22
4017 Stavanger

Telefon: 51 81 68 60
Epost: post@matboden.no

Pin It on Pinterest